menu close menu

Video solisti - Vulcani CO2


Click aici pentru mai multe inregistrari de pe canalul nostru de youtube Bella Band

Toate filmarile sunt live din cadrul evenimentelor avute.Calitatea sunetului poate diferi de la o inregistrare la alta in functie de dispozitivul cu care au fost captate.Nu am dorit sa ne prezentam cu inregistrari facute in studio suprapuse apoi unei filmari deoarece din respect pentru clientii nostri am dorit sa poata asculta vocile solistilor nu cat de bine au fost retusate intr-un studio si care apoi nu au nimic in comun cand se va canta live.

 

Click Aici Pentru A Accesa Pagina Noastra De Facebook Unde Veti Vedea Comentarii Ale Mirilor Si Invitatiilor Din Cadrul Evenimentelor Avute

Cu acesti vulcani Co2 se pot crea efecte spectaculoase chiar si in sincron cu ritmuri muzicale. Aparatele vor fi folosite pe toata durata petrecerii. Aparatele sunt destinate pentru a cera coloane de fum, care apar si dispar aproape instantaneu ajungand la o inaltime de 5-6 m. Pentru a fi folosite nu este nevoie de nicio autorizatie. Aburul creeat nu este nociv pentru sanatate chiar si copii putandu-se afla in proximitatea acestuia.